Skövdes Kulturhus gillar mina och Petters serier

När jag har tråkigt googlar jag på mitt namn. Eller namn på saker jag gjort. Idag gogglade jag på “Åtta Ben Från Underjorden” och ramlade in på Skövdes Kulturhusblogg. Och där var det en liten nyhet om de senaste serierna jag och Petter lämnat in:

Just nu har jag fått in två helt nya rykande färka serier. “Åtta ben från underjorden” och “Petter & Jennys tidning”. Jenny Hannula och Petter Thomee är hjärnorna bakom dessa urfräcka serier. Jenny har också gjort en video för barn, “Vilse bland svamp i skogen”, lite läskig, trots den oskyldiga titeln…

Kul att det uppmärksammas lite :) Och nu kan man även hitta våra serier på deras bibliotekssökmotor, vilket känns jäkligt tufft! Väldigt kul i överlag att amatörserier/film/musik/etc. kan ha en plats på bibliotek, då finns det kanske en chans att fler kan ta till sig det man gjort!

One thought on “Skövdes Kulturhus gillar mina och Petters serier”

  1. Tjenare! Har läst serierna nu och vill bara säga att de var helt bäst!!

    “Åtta ben från underjorden” kändes på något sätt som en blandning av igenkännande och äventyr…kul med kommentarerna och fanarten oxo, hihi.

    “Petter och Jennys tidning”…vad ska man säga…världsklass! Harry Potter vs. Luppan tre…en riktig drömkoalition, och trackningarna var klockrena! Princess Petter -chan likaså…kul med “Jenny” som ett litet gästspel ;) X-men…vad ska man säga…Wanloo-klass…Reinfeldt…kiss-attacken…så himla bra! Och baksidan såg jag ju, men det är bara en del som gör tidningen så bra på så många plan! Ett riktigt bra jobb av dig och Petter!

    Fortsätter ni sådär så finns ni nog på fler ställen, inte bara i Skövdes bibliotek!

    Ha det bra nu, så ses vi till helgen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.