Köpt på SIS13: Fathoms of the Sky

fathoms

Jag hade innan SIS13 kollat in Anna Landin och hennes tumblr, gillade vad jag såg och var tvungen att köpa hennes fansin när jag visste att ett sådant fanns!

Fathoms of the Sky är en äventyrsserie som handlar om Talassa som har spolats upp på en liten ö. Hon vet inte hur hon kom dit eller hur hon ska ta sig hem. Hon träffar Gale, en märklig filur som verkar ganska ensam av sig och blir väldigt pepp av att få lite sällskap, medan Talassa mest vill komma hem igen…

Jag gillar verkligen settingen och tecknarstilen i den här serien! Den har grym potential och jag förstår vad Anna menar med att den hellst borde läsas i samlad bokform – de två första fansinen är ganska långsamma och få saker händer mer än att etablera Talassa och Gale medan det börjar hända mer roliga grejjer i del tre och fyra! Jag är verkligen glad att jag fick läsa serien nu, när det fanns fler fansin att tillgå, annars kanske jag hade haft svårt för att köpa resten. Men nu ser jag verkligen fram att läsa resten och hoppas på att samlingsvolymen blir klar till nästa seriefestival! För jag vill ha mer av den här världen och karaktärerna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.