Prylar som intresserar mig just nu

logo-tecknarprat

Veckans tecknarprat blir idag istället för i onsdags pga sjukdom! Vilka prylar man har gör en bekant inte till en bättre tecknare, men ibland finns det vissa grejjer som ger ett köpsug. Just nu är det dessa:

tecknarsug

Stylusar till min iPad är något jag är sugen att testa mer av! Jag är förhållandevis nöjd med min maffiga Wacom Intous-ritplatta till datorn (vill någon låta mig prova en Cintiq, så visst, jag är in game!), men vill hitta något nice till paddan med! Jag gillade i allmänhet Wacoms Bamboo Stylus Pocket, men tyckte den gjorde sig mycket bättre till telefonen än paddan pga storleken, så jag vill kika lite närmare på någon annan av deras stylusar. Jag kan tänka mig att deras Stylus Solo skulle kunna vara något!

En annan stylus som fångat mitt intresse är Nomad-stylusarna! Pensel till iPaden, det låter ganska speciellt (på ett bra sätt)! Skulle vara askul att försöka få tag i en och prova!

På tal om stylusar så verkar Adobe Mighty och Napoleon väldigt intressanta de med!

Jag har även börjat kika efter ett ritbord. Dels för att jag känner att jag vill leka lite mer analogt igen, och om jag ska göra det vill jag ogärna bryta ryggen, så ett ritbord, exempelvis detta från Matton, vore kanske något att investera i?

Är det någon speciell tecknarpryl/tillbehör ni känner lite extra för just nu som vore kul att ha? Digital som analog!

2 thoughts on “Prylar som intresserar mig just nu”

  1. Penselstylus lät ju helt genialt! Jag brukar drabbas av vansinnig köpmani när jag hamnar i en bra hobby/målarbutik och testar därför massor med olika grejer. Om du skulle vara intresserad av schyssta färgpennor kan jag rekommendera Molotows serie med akrylpennor med filtspets. Dom har en spets på ungefär 5mm så det är inget för pilliga detaljer men det är extremt opak akryl så dom täcker riktigt bra och finns i en massa fina färger. Nackdelen är att dom är ganska dyra.

    1. Eller hur, man vill gärna prova på det mesta och man kommer ur butikerna med lite mer än man tänkt..
      Tack för tipset, Molotow verkar ju riktigt nice efter en googling, så de får jag kolla in! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.