Min bragd denna sommar

3-preview

Som en del redan vet så drar Shit Spider igång den 26e augusti igen! Jag är sjukt pepp, speciellt då jag har varit tvungen att skjuta på projektet medan jag jobbat med andra saker (frilans och privata projekt, sådanna jag lovat att inte prata om).

Menden här semestern har jag varvat att umgås med sambo, djur och vänner med att febrilt teckna på del tre av serien. Mitt mål var att få hälften av sidorna så gott som publiceringsbara tills jag åkte iväg till Gibraltar, och i lördags lade den sista texten på sida 16, dvs lite drygt hälften av sidorna som del tre utgör. Jag ska gå igenom sidorna en sista gång, kolla dialog och göra lite touch ups på linjerna innan jag är helt nöjd, men misstänker att det kan röra sig om en helgs arbete. Sedan är det bara att ge sig på den andra häften också såklart :)

Jag har dock valt att köra serien monokromt när jag publicerar den på sidan numera, detta för att få upp publiceringstakten (och kanske slippa ett 7 månaders långt hopp mellan delar), och för att jag gärna vill göra ett digitalt album i PDF som man får betala så mycket som man känner för (dvs 0 till hur mycket som hellst), men då borde den utgåvan vara lite mer fancy också. Jag tänker kanske färg. Kanske. Vi får se :)

Jag är också sjukt pepp på att teckna upp en ny del av serien! Jag spånade på ett manus förra hösten, har låtit det ligga och när jag läste det häromdagen tyckte jag fortfarande det var så bra så jag vill göra något med det! Men en sak i taget, först ska del tre tecknas klart..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.