Shit Spider har börjat igen!

serie

 

För er som missade det så är min serie Shit Spider tillbaks och uppdateras nu varje måndag! Perfekt sätt att starta veckan på!

Jag är sjukt glad att jag hann börja publicera serien igen innan augusti tog slut, speciellt då det blev ett så långt uppehåll mellan förra delen och denna. Men som ni säkert har förstått så har jag haft fullt upp i vår och varken haft tid eller pepp till att lägga fler timmar på serien än vad jag gjort. I somras kände jag dock ett grymt uppsving av serietecknarenergi och lyckades då skissa klart samtliga sidor och tuscha ungefär hälften. Nu är nästan allt tuschat, hälften ska textas och sedan är hela delen klar för webbpublicering. Därefter ska jag göra del 1-3 klara för fancy-pants-PDF:en innan jag ger mig på del 4 (som är typ nyskriven till skillnad från de andra delarna som är omarbetningar av gamla manus! Hur coolt?!?), jag är pepp!

Frågan är bara hur länge jag kan behålla peppen? Jag hoppas någon månad till innan jag eventuellt måste ta tag i andra saker och låta serien vila en stund igen. Men jag är sjukt nöjd med det jag åstadkommit de senaste två månaderna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.