Lite pepp denna onsdag

Skulle upp apatidigt pga bestyr innan jobbet. Det regnar så jag vill inte ta cykeln och måste således gå upp något tidigare ändå för att hinna med. Duschar, äter snabbfrulle och kollar fejjan och möts av detta:

drwho

 

Frida Larsson är både duktig och generös, och jag tycker du ska besöka hennes DeviantArt om du redan inte gjort det!

Senare, samma morgon, börjar jag ranta om saknaden av en buddyfilm med Tony Stark och Bruce Banner pga hur jävla GEMYTLIGA de är tillsammans i Avengersfilmen! De ska lattja ihop något experiment som “går lite snett”, åka snabba bilar (gärna i montage) och slåss mot någon superskurk tillsammans! Självklart visar Johan Wanloo hur bilåkarmontaget ska se ut, och jag kan bara hålla med:

Helt fantastiskt klipp!

Så idag peppas jag av Dr Who och bromancen mellan Tony Stark och Bruce Banner. Vad är du pepp på?

One thought on “Lite pepp denna onsdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.