Magisk Riddare Rayearth

rayearth_v2

Av någon anledning kom jag att tänka på en av mina gamla ungdomskärlekar Magic Knight Rayearth under veckan och bestämde mig för att ta lite tid till att göra en fan art på de tre huvudkaraktärerna Hikaru, Umi och Fuu :)

Rayearth var en av de första icke-svensköversatt, icke-Manga Video-animéer jag utsatte mig själv för och HERREJÄVLAR vad tagen jag blev av serien när jag var 13-14 år! Jag tyckte det var assnyggt, häftig fantasy med kvinnliga huvudpersoner och (enligt mitt tonårliga jag) snygga dudes! Jag är osäker på om jag vågar se om serien, jag kommer kanske tycka den är astöntig nu när jag är 30, men ah, jag gillar fortfarande deras svärd och rustningar (som uppgraderades genom seriens gång – de hade mechs på slutet om jag inte minns fel!) alltså! Eller det ösiga introt!