Character Drawcember #5 – ett rum

gavs_roomJag kommer hålla på att göra klart en av förra veckans bilder – hade tänkt göra det i helgen, men skoljobb behövde bli klart. Men här kommer nummer fem istället, en karaktärs rum!

Jag bestämde mig för att välja min mekaniker Gavs kontorsrum som han troligen har på verkstaden han jobbar. Han lever alltså i samma universa som Ragna, som jag tecknade förra veckan, och är en fordonsmekaniker känd för att kunna laga/rusta upp (och köra) det mesta i fordonsväg! Hans rum är väl mest till för att han ska kunna jobba ostört med diverse pappersarbete, ha snabba kundmöten (han kan göra finkaffe med Moccamastern!) och sova över om kvällarna blir för långa och han inte orkar åka hem. Notera även hsdjursbädden längst ner med tillhörande leksaker – Gav har ett husdjur som ser ut som en större katt och beter sig som något mellan en katt och en hund, och som ibland får följa med till jobbet :)

Gjord på vägen till jobbet i Sketchbook Mobile.