Character Drawcember 6 – en karaktär i olika åldrar

throughTheAges

Dagens Character Drawcember handlar om att teckna en av dina karaktärer som ett barn, vuxen och en gamling. Jag valde att fortsätta med Gav och samtidigt ge er lite mer information om honom.

Gav är varken född eller uppvuxen på sin hemplanet Seri, utan på Aeros, en planet där flera av universums raser samsas på den del som är beboelig. Han växte upp på en mindre bondgård utanför stan och det är även i utkanten av den stora staden som gav har haft sin skolgång. Klassen var normalstor och bestod mest av människor och seri. Gav har alltid haft ett fordonsintresse och valde att utbilda sig till fordonsmekaniker. Hans intresse och inlärningsförmåga har gjort att han arbetat sig uppåt från praktik hos små lokala fordonsmek till de som har mer prestige. Han har också blivit rekryterad till samma prisjägargäng som ragna är den del utav där han jobbat som både mekaniker och pilot. På äldre dar tänker jag mig att Gav säkert flyttar ut till landsbygden igen där han mest spenderar dagarna genom att meka med bilar, hänga med jättekatterna han har som sällskap och äter kanelbullar ;)

Wow, det här var en himla intressant utmaning! Jag måste erkänna att jag hade svårt för att få till Gammel-Gav, han kanske ser lite yngre ut än vad han borde, men jag gjorde ett ärligt försök i alla fall ;) Och Gavs jättekatt när han är vuxen är nog seriöst den bästa katt jag någonsin ritat, liksom wow! :)