Character Drawcember 9 – gruppbild

groupshot

Då jag har sjukt många karaktärer tänkte jag att jag “begränsar” mig till de jag tecknar serier med just nu. Visserligen har jag då glömt två karaktärer, men var fan skulle de få plats?!? ;)

Längst ner från vänster till höger har vi Swagata, Gav, Ragna och Morwen från mitt sci-fi-universa.

Längst upp från vänster har vi ett gäng karaktärer från min serie Shit Spider/Aranya! De är Motte (demon), Lenny (ängel), Bumble (demon), Succubi (demon), Lepisma (demon), Sanna (människa), El Gato (demon), Nezumi (demon), Lucifer (demon), Simon (människa), Aranya (demon) och Marcus (ängel).

I högra hörnet tittar Sheep Queen och Conscious fram. De är relativt nya och med i en serie jag experimenterar lite med för tillfället (men som har fler färdiga seriesidor än min sci-fi-serie, haha)!

Så, 18 karaktärer på en bild…jag förstår varför jag bävade lite inför den här dagen, hehe ;)