SIS15: Årets officiella bild av Lina Neidestam!

sis15_linaNEn tradition på senare år har varit att en känd serietecknare har fått teckna en bild/maskot till respektive årgång av Stockholms Internationella Seriefestival. Tidigare tecknare har varit Loka Kanarp och Nina Hemmingsson. I år har bilden tecknats av Lina Neidestam, och hon säger själv detta om bilden:

Årets bild är en hyllning till fanzinkultur, DIY och pennan som vapen. Samtidigt har jag velat fånga upp årets barn- och ungdomstema med ett riktigt stökigt och nördigt tonårsrum där full aktivitet och stora drömmar härskar

Och asså! Asså! ASSÅ! Så fin, så peppframkallande! kan man få en print? En tote bag? Snälla ‘rå!?! Jag kommer lugnt rita fanart på Linas karaktär, så jäkla awesome!!!

Vad tycker du om Linas festivalbild?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *