Moo-tryck!

Jag bestämde mig för att prova att trycka upp lite grejjer till SIS15, så jag har något smått att sälja utöver böckerna på mitt bord. Då jag hört mycket gott om Moo.com så valde jag att lägga en beställning där och här är resultatet!

stickers

Lite schnygga stickers att pryda din laptop eller skissbok med! Mest Bioware-karaktärer och två med SPEJS-motiv :D Jag kommer nog sno åt mig en Sera själv pga hon är awesome ;)

mini-prints

Och här är lite mini-prints (storlek A6)! Gillar du Thundercats, My Little pony eller Dragon Age så har du prints att haffa ;) Även lite prints från Swedish Comic Sin-kickstartern kommer finns tillgängliga för den hågade :)

I överlag är jag väldigt nöjd med det jag fick från Moo! Kvalitén är bra och jag fick sakerna sjukt snabbt! Enda nackdelen var att de skickades med UPS vilket betydde en massa extrajobb som att ringa dem och be dem skicka grejjerna till jobbet istället då de kommer med budmänniska, men annars? Sjukt nice! Man kan olika motiv på alla kort och grejjer man beställer (så man betalar för 20 kort, men får ha ett gäng olika designer i den kort-batchen, istället för att beställa tjugo kort som måste ha samma design), vilket jag tycker är ett stort plus, och då är det värt att bråka lite med UPS antar jag :)

Fansinmarknaden på SIS15 är den 9-10 Maj på Kulturhuset i Stockholm. Eventet är gratis, så det är bara komma dit, ooh:a och aah:a över allt awesome och stötta tecknare ni gillar genom att köpa deras grejjer :)