SIS15 Denna helg – här hittar ni mig!

sisKarta

Ni har säkert inte undgått att Stockholms Internationella Seriefestival är i helgen? För er som undgått det, det är en fantastisk seriefestival som håller till på Kulturhuset i Stockholm. Inträde är gratis och då kan du gå runt och shoppa dig fördärvad på awesome serier (som jag gjorde förra året, hehe) och gå på fantastiska seminarier!

Jag har haft paus som utställare i ett par år pga diverse orsaker, men i år är jag tillbaka och har med mig en massa göttigt att sälja! Ni hittar mig och mitt turkos-rosa bord i princip vid entrén till Foajén, superlätt, eller hur? :)

sis_books

Huvudattraktionen på mitt bord är så klart mitt egna fansin SPEJS och Swedish Comic Sin #5. Båda är awesome och köpvärda! SPEJS hittar du BARA på mitt bord dock!

sis_prints

Jag kommer även ha med mig ett par snygga prints i A6/vykortsformat! 20 kr styck kostar dem :)

sis_stickers

Ni hittar även ett gäng söta stickers som är runda och ungefär 4x4cm stora. Gillar ni Biowarespel ska ni passa på! :)

Dessutom har jag med mig lite pins och möjligen blir det några sketch cards till föräljning som jag gör under dagarna. En annan nyhet är att jag i år tar kort via iZettle, så har ni inga kontanter tillgängliga så löser det sig, antingen med kort eller Swish :)

Så kom förbi mitt bord på Kulturhuset, våning 3, och säg hej, vetja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *