SIS15-fynd: Abe Z

Hörni! Jag lyckades läsa klart min SIS15-loot inom en månad efter inköp! Lite av ett rekord för min del, så därför tänkte jag prata lite om de serier som lämnade något sorts intryck på mig denna vecka, häng med!

abez-cover

Här har vi Viktor Jäderlunds Abe Z, som är en alternativ version av bakgrunden till Abraham Lincolns död. Med zombier. Det jag gillar med det här fansinet är att storyn är så flippad, det känns verkligen som den typen av crazy b-actionfilm som man sett mycket av de senaste åren. Dessutom innehåller fansinet nog en av mina favoritrutor på väldigt länge. Jag ska inte säga mer än att den glorifierar Abes skägg något enormt och det är så vackert! Så gillar ni lite flippade actionfilmer med en gnutta skägg-glorifiering och konspirationsteori, skaffa det här fansinet snarast!

Viktor står även bakom den döv-historiska serieboken Seger, och jag hoppas se mer av hans grejjer i framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *