SIS15-fynd: I hate London!

Hörni! Jag lyckades läsa klart min SIS15-loot inom en månad efter inköp! Lite av ett rekord för min del, så därför tänkte jag prata lite om de serier som lämnade något sorts intryck på mig denna vecka, häng med!

ihl_cover

I hate London är en tvåspråkig serie av Yvette Gustafsson som handlar om hennes tid i London. Den är fint skriven, både vemodig och rolig på samma gång, och det tvåspråkiga tycker jag funkar hur bra som helst (det är inte överdrivet mycket text som översätts så det blir inte jobbigt att läsa översättningarna i fotnötterna kan jag tycka). Jag gillar också Yvettes tecknarstil som är väldigt uttrycksfull och slick!

Yvette gör även serien Zak & Ting som kan läsas online, samt så hittar du hennes Kalle Hizz på Tapastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *