SIS15-fynd: Skant

Hörni! Jag lyckades läsa klart min SIS15-loot inom en månad efter inköp! Lite av ett rekord för min del, så därför tänkte jag prata lite om de serier som lämnade något sorts intryck på mig denna vecka, häng med!

skant_cover

Jag blev helt förtvivlad när jag missade att köpa Jenny Berggrunds Skant på SIS, men som väl var kunde jag beställa den i efterhand från henne. Och vilken tur att jag gjorde det, det här är nog det fansinet som gav mig samma känsla av glädje och inspiration som The Slow and The Relentless gav mig förra året! Jag vill inte avslöja för mycket om den, men den innehåller allt som är fint: nordisk folktro (troll! <3), magisk vänskap och nyfikenheten kring vad som finns i gamla låsta uthus, och vad man ska göra med det man hittar där…verkligen en superfin liten berättelse som gick hem så sjukt mycket hos mig! Nu hoppas jag lite i hemlighet att Jenny kommer göra fler serier på temat Nordisk folktro, ;)

Jenny Berggrund har en blogg, men har även startat upp sin webbserie Scrapewounds som jag tycker du borde ta och läsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *