SIS15-fynd: Skissböcker!

Hörni! Jag lyckades läsa klart min SIS15-loot inom en månad efter inköp! Lite av ett rekord för min del, så därför tänkte jag prata lite om de serier som lämnade något sorts intryck på mig denna vecka, häng med!

sketchbooks

Jag börjar veckan med att rekommendera två skissböcker  där båda böckerna innehåller skisser från en duo!

Första boken, Pink Toad Skissbok 2015, innehåller skisser från Luna och Laio, och är sprängfylld med snygga rollspelsinspirerade bilder, mycket fantasy, och asnajsa karaktärskoncept/designs vilket jag gillar!

Den andra boken innehåller skisser från Kichisu och Monkan, och något som var unikt för dessa böcker var att varje skissbok hade ett unikt omslag som någon av systrarna hade tecknat, väldigt kul tilltag! Den här skissboken är även den sprängfylld med en massa inspirerande grejjer, allt från fan art till förskissen på prints man kan köpa av dem.

Båda skissböckerna är givna köp för dig som vill inspireras och må bra av snygga skisser! Givna köp! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *