SIS15-fynd: The Din Chapter 1

Hörni! Jag lyckades läsa klart min SIS15-loot inom en månad efter inköp! Lite av ett rekord för min del, så därför tänkte jag prata lite om de serier som lämnade något sorts intryck på mig denna vecka, häng med!

thedin-cover

The Din av Karin Rindevall är en serie jag följt i ett par år nu. Först hette den Försupen, sedan bytte den namn, sedan valde Karin att re-boota serien, samt färglägga den. Boken jag fick tag på SIS15 innehöll prologen och första kapitlet av serien helt i färg. Jag tycker Karin har en grym stil och tycker hennes serier redan såg bra ut i svartvitt, men JÖSSES vad färgen lyfter hennes serie ännu mer! Jag älskar verkligen färgsättningen som verkligen ger tryck i känslorna i varje ruta, detär så jag ibland blev mållös när jag kollade på sidorna. Sjukt fint och inspirerande! Och jag ser verkligen fram emot att få läsa mer av serien, den här boken ger verkligen mersmak!

Karin Rindevalls The Din finns även att läsa på webben och uppdateras varje Måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *