Saker jag håller på med: bildmanus

comicStoryboard01

På sommaren är det lite lågsäsong med kreativiteten, så jag tar emot allt som slår mot mig med öppna armar! Dessutom har jag inte riktigt tagit semester än, så jag är väl fortfarande i jobbar-läge, liksom ;) Nåväl, jag har lyckats sprätta ur mig runt 20 sidor bildmanus de senaste dagarna. Jag är osäker på om allt är fantastiskt, men redigera kommer i nästa steg för mig, nu är jag bara glad att idéerna kommer ner på skissigt manus :) Första serien jag håller på med är en 12-sidors till ISVs serietävling! Det blir får, så himla kul alltså!

comicStoryboard02

Andra serien är en SPEJS-relaterad serie! Det här är något jag påbörjade tidigare i våras, låtit ligga och ruttna lite i min skissbok, hittade när jag skulle scanna in ISV-serien oc tänkte “vad fan, jag gör väl klart den här med!” Jag tänkte det som en kortserie, men den har redan blivit 18 sidor lång, och jag gissar på 1-2 sidor till innan den blir klar XD Det här är menad som en liten biserie/meanwhile-serie till kapitel två :)

Så ja, ISV-serien hoppas jag kunna få klart till större del innan jag tar semester, SPEJS-serien vill jag nog bara få klart bildmanus till innan jag tar sommar (så har jag något att tuscha till hösten, hehe).

Har ni några sommarprojekt på g, eller tar ni välförtjänt semester nu?