Feministisk Höstmarknad denna söndag!

This blog post will be mainly in Swedish, but if you’re in Stockholm on Sunday, please come to Folkkungagatan 44 and buy awesome feminist stuff <3

Nu på Söndag kommer det hållas en Feministisk Höstmarknad på Folkkungagatan 44 i Stockholm! Det kommer säljas allt från konst till keramik till kläder till serier, och jag kommer vara där och sälja lite av varje!

Jag gillar ju att rita och måla, va, så jag kommer ta med lite akvarellbilder till försäljning, priser mellan 100-600 kr! Lite rymd, lite coola brudar, lite katter och lite fula ord, hoppas det smakar :)

Jag kommer även ta med mig lite smycken och nyckelringar gjorda i akryl med bland annat dessa kristallmotiv!

Jag har även gjort lite stickerskartor med peppiga budskap, bland annat dessa skönheter :)

Och jag är ju serietecknare, så självklart kommer jag ta med mig några SPEJS, min röjjiga rymdopera med majoritet kvinnliga karaktärer i huvudrollen! :)

Jag har även ETT exemplar kvar av Swedish Comic Sin, som innehåller ett gäng bra erotiska serier! Någon lycklig person kommer kunna köpa den för en femtiolapp (kostar annars en hunka), kommer det bli du?

Och självklart kommer det finnas en massa annat götta på mitt bord, med priser mellan 5kr-600kr, så något för alla ;) Väl mött på Söndag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.