SPEJS på Örebro Seriefestival 2017

This will be another Swedish post, but if you’re in Örebro this weekend (November 11th-12th), please stop by Hjalmar Bergman Teatern as there’s a comic festival with free entance! Come say hi and buy comics from a lot of awesome comic artists!

Hej hej allihopa! Den här helgen (11-12 November), så är det dags för Örebro SeriefestivalHjalmar Bergman Teatern i Örebro! Det är gratis inträde, så kom gärna förbi och säg hej, det är ett gäng utställare, både utgivna och indieskapare :)

Jag har spenderat helgen lite till att förbereda vad jag ska ta med mig, och här är ett urval av vad ni kommer hitta på mitt bord :) Självklart tar jag med mig SPEJS, mitt lattjolajban-rymdäventyr! Trean är utkommen i år och det finaste och tjockaste delen av dem alla, men de andra två delarna är så klart också mycket fina (och självklart kan du köpa alla tre delarna till ett fint paketpris) ;) Jag tar med mig några av mina nyare halsband och örhängen med rymdkristaller, lite passivt aggressiva stickers med enhörningar och katter, och peppiga SPEJS-stickers ;) Och sedan får vi se vad som mer slinker ner i min konventsväska, kanske lite vykort, prints och originalmålningar..? :)

Så har du krokarna förbi Örebro i helgen, ta chansen och kom och träffa mig och andra awesome serieskapare i helgen, det kommer bli riktigt nice :)