SPEJS på Malmö Seriefest!

(This post will be in Swedish, but basically I’ll be at Malmö Seriefest this weekend at Malmö City Library! Come over and say hi if you’re in town!)

Den här helgen smäller det, jag kommer ta det tidiga lördagståget till Malmö för att besöka sta’n för första gången, hänga med coola seriemänniskor och sälja min serie SPEJSMalmö Seriefest!

För er som inte känner till SPEJS så är det en lattjolajban-sci-fi-serie, men den innehåller allt jag tycker är viktigt: representation av queera karaktärer och olika kroppstyper, avsaknad av sexism eller andra sunkigheter, men så klart även en massa humor, roliga karaktärer (för jösses vad detta är en karaktärsdriven serie!) och lite allmänt raj-raj i rymden!

Förutom böckerna kommer jag ta med mig lite stickers, halsband och några bokmärken. Allt fint som får plats på ett halv bord med andra ord!

Seriefesten håller till på Malmö Stadsbibliotek, från 11-17 på Lördag och 11-16 på Söndag! Jag sitter vid bord 41,  längst bort från scenen, typ ;) Leta efter en bordshalva med turkos duk och du är hemma ;) Jag ser fram emot att träffas i helgen <3