SPEJS kommer till Närcon!

(This will be a Swedish post, but basically, I’ll be at Närcon, find me in the middle of Artist Alley with Anima see you there! <3)

Hörni! Den 26-29 Juli är det dags för Närcon Sommar i Linköping! Jag har aldrig varit där förut, så nu är det hög tid för mig och SPEJS att komma dit! Jag kommer hänga i Artist Alley tillsammans med Stef Gaines och Jesper Nordqvist som tillsammans jobbat på senaste Anima, som jag tror kommer bli så jäkla bra!

Ni hittar oss vid bord 47-48, nära Key1! Jag kommer ha en stor SPEJS-rollup, så ni borde se oss relativt bra :) Kom gärna förbi och bläddra i vad vi har med oss, det är riktigt bra grejjer!

Som om inte det vore nog så kommer jag och Stef ha en föreläsning på Torsdag kl 16 i Key-huset (KY-25) som heter “Planera ditt universum, eller rita bara den jämrans serien“!

Metoden att bli bättre på att teckna serier genom att teckna en massa serier stämmer för Jenny Hannula och Stef Gaines. Deras vänskap började för 20 år sedan när de som tonåringar gjorde sina första skräpserier på internet. Nu med finslipade nya verk kommer de prata om vad de lärt sig om research, att vidga sina vyer, och att faktiskt få serien tecknad.

Tomas Antila modererar.

Det kommer bli ett sjukt nice och trevligt samtal, och jag hoppas DU kommer dit och tittar om du ändå är på Närcon! <3